Ke každé objednávce obdržíte malý dárek.

TOP 10 HRAČEK ROKU 2021

kalendář se nám přehoupl na říjen a naše myšlenky už pomalu směřují k vánočním dárkům. Rozhodla jsem se proto, že se s Vámi podělím o 10 hraček, které si naši zákazníci nejvíce oblíbili v roce 2021.

 

bnr2

Hračka vhodná pro nejmenší! Děti si rozvinou motorické schopnosti a svou šikovnost! Podpořte jejich budoucí potenciál! 

Telefony, tablety... symboly naší doby, co však dětem mohou dát a to hlavně v útlém věku? Vzpomeňte si, jak jste si sami dokázali jako malý vyhrát i z drobnostmi. Svět internetu by se měl dětem ukázat až déle! Nyní jsou tu hračky. 

Tak kupte Haba pohyblivé dřevěné kuličky ještě dnes! 

 

 

bnr_3

90% fyzioterapeutů doporučuje s dětmi procvičovat rovnováhu!

Když dítě začíná chodit, tak nás většinou nenapadne, že bychom s ním měli ještě procvičovat jeho rovnováhu, ale opak je pravdou.

Procvičujte s Weplay Balančním diskem Šnek, který můžete použít jak pro ruce, tak i pro nohy.

Udělejte něco pro zdravý pohyb Vašich dětí a objednejte si Weplay Balanční disk Šnek ještě dnes!

 

 

bnr_4

Tento rozkošný batoh Little Dutch je ideální pro návštěvy školy nebo rodiny. Ekologický batoh je vyroben z 10 recyklovaných PET lahví.

Ramenní popruhy jsou nastavitelné a lze je podepřít připevněním hrudního popruhu. Uvnitř batůžku je štítek pro označení jména a adresy. Rozměr: 29 x 22,5 x 12 cm

Doplňte si batůžek lahvičkou a svačinovým boxem ve stejném designu. 

 

 

bnr_5

Seznamte se s roztomilou mazlivou panenkou Rosou. Tato plyšová panenka od Little Dutch v roztomilých šatech s Vámi chce strávit každou chvilku. 

Vhodné pro děti od narození. Rozměr: 6 x 9 x 35 cm.

 

 

bnr_6

Děti, které neměly možnost získat vztah k přírodě, mívají pocit, že je příroda nebezpečná.

Každý pavouček, komár či muška pro ně představují nebezpečí. A to je veliká škoda. Vzpomínáte, s jakým nadšením jste jako malí zkoumali každičkého broučka a motýlka? A teď si představte, že byste k tomu měli takovou báječnou lupu! Naše lupa pro malé entomology nabízí až šestinásobné zvětšení, takže Váš brouček toho bude moci v lupě prozkoumat opravdu dobře. Aniž by se navzájem ohrožovali! :)

 

 

bnr_7

Věděli jste, že se dinosauři mohou objevit i na Vašem pískovišti?

Dinosauři jsou u dětí velmi oblíbeným tématem. Touží po nalezení aspoň jednoho svého vlastního Rexe. A právě to jim umožní Eduplay Formičky Dinosaurus na pískoviště. Udělejte ze svých dětí paleontology alespoň na chvíli!

 

 

bnr_8

Hudba uklidňuje, jak Vás tak Vaše děťátko! Tučňák hraje a zároveň je možné si s ním hrát!

Hudební hračka Tučňák je skvělá, děti udivuje, že hraje a zároveň do ní mohou plácat a ona se vrací. Vyhrají si s ním dlouhé hodiny a díky hudbě Tučňák rozveselí i Váš den.

 

 

bnr_9

Originálních hraček není nikdy dost!

Chcete pro své dítě hračku, která je zajímavě výtvarně řešena, rozvíjí jeho jemnou motoriku schopnost koncentrace a stimuluje jeho logické myšlení?Jednoduše řešeno, chcete pro ně hračku, u které se kromě zábavy i něco naučí?

Dřevěný labyrint to vše splňuje a je vhodný pro děti již od 2 let.

Tak neváhejte a objednejte jej ještě dnes!

 

bnr_10

To, co dětem v dnešní době chybí především, je představivost a umění si hrát.

Děti jsou zavaleny mobily, televizními pořady či tablety, které jim nedají nejlepší základ pro jejich představivost. Avšak s naším Hape Dřevěným doktorským kufříkem je to úplně něco jiného! 

Sada obsahuje vše, co správný doktor nebo doktorka potřebuje k ošetření svých panenek nebo plyšových kamarádů.

Děti se při hře nejen dobře zabaví, ale také se hodně naučí, protože:

  • pomáhá k rozvoji dětské motoriky a koordinaci očí a rukou
  • učí rozeznávat tvary

Tak neváhejte a zabavte Vaše děti Hape Dřevěným doktorským kufříkem!

 

bnr_11

V této inspirativní, plně vybavené kuchyňce je úspěch každého receptu předem zaručen.

Kuchyňka nabízí velké množství pracovního a úložného prostoru a exkluzivní příslušenství v podobě vestavěného kávovaru, dřezu, trouby, mikrovlné trouby se zvukovým signálem dvířek, myčky nádobí, sady nádobí a digestoře s funkčním světýlkem.

Rozměr: 97 x 97 x 37 cm.

Vhodné pro děti starší 3 let.

 

MUJ-TIP

Můj tip je Hape domeček pro panenky 
 
A jaké jsou důvody mé volby?
Nejen dospělí, ale i děti potřebují čas samy pro sebe, aby vstřebaly zážitky ze školky, z hřiště nebo z návštěvy u babičky. A domeček pro panenky je právě tím místem, které k tomu dává prostor. Děti velmi často přehrávají v domečku situace z prožitého dne, vyprávějí pohádky nebo vlastní příběhy. A aniž by to tušily, díky své hře rozvíjejí komunikační dovednosti, rozšiřují slovní zásobu a učí se sociálnímu chování. Zároveň je možné domeček využít i pro rozvoj jemné motoriky, prostorového vnímání a orientace. 
 
Ve výběru utvrdilo velmi kvalitní zpracování, moderní provedení a především možnost dokoupit další příslušenství. 
 
 
 
 
 
 
Tak to bylo 10 TOP hraček pro rok 2021 a ještě jeden můj tip. Snad se hračky líbily i Vám. Na závěr bych Vám a Vašim dětem ráda popřála:
Krásný den plný radosti z dětské hry.