Ke každé objednávce obdržíte malý dárek.

Hračky k vodě či na pláž

Cestu na dovolenou jsme zdárně absolvovali, ubytovali jsem se rozhlédli jsme se v okolí a teď by bylo super alespoň část dne strávit na lehátku s knížkou v ruce, nebo sluchátky v uších nebo jen obyčejným spánkem :-). Hmm ... představa krásná, ale co s dětmi? Z vlastní zkušenosti a zkušeností našich blízkých máme osvědčené, že celkem dobře funguje se u dětí vystřídat, aby měl člověk čas i sám pro sebe, ne jen v rámci rodiny. Takže jeden je na lehátku s knihou a druhý je s dětmi u vody:-)

Za nás patří k základní výbavě k vodě především kbelíček a konvička. V naší nabídce nalezete kbelíky klasické plastové, ale letos nově jsme do nabídky zařadili i konvičky kbelíčky silikonové, jejich největší výhodou je skladnost. Kbelíček využijete ke sbírání kamínků či mušlí, konvičku zase k polévání rodiče, který odpočívá na lehátku:-).

Stavění hradů a pískových zámků patří k nejkrásnější zábavě malých dětí na písečných plážích, především tak, kde je písek krásně jemný. Stačí jej prosévat mezi dlaněmi a dívat se, jak vytváří krásné krápníkové stěny a věžičky. 

Pokud není možné prosévat písek mezi dlaněmi, využijte na stavění zámeckých zdí tuto sadu pro malé stavitele od značky Hape nebo základní sadu na písek od značky Eduplay. 

Pokud budete u moře s malinkými dětmi, které by hrady ještě nezvládly, nezapomeňte přibalit kelímky na přelévání vody od Little Dutch, s těmi si Vaše děti určitě vystačí. 

A co by to bylo za vodní radovánky bez pořádné stříkačky na vodu, gumové knížky a lodičky

Pokud byste potřebovali ohledně výběru hraček na dovolenou poradit, neváhejte nám zavolat na telefonní číslo 734 104 557, rádi Vám poradíme. 

Přejeme Vám krásné léto.