Ke každé objednávce obdržíte malý dárek.

Vybavení na výpravy a pod stan

Léto je především pro děti nejkrásnějším obdobím v roce.... jsou prázdniny .... a to je čas, kdy vznikají nová přátelství, objevy, poznatky a dovednosti.

Ne všichni dospělí chtějí trávit léto u moře nebo u vody a volí pro své dovolené raději vyšší nadmořské výšky a stín lesa. Každý máme jiné asociace k létu, ale mě les a hory asociují stanování, výpravy s mapou, kompasem a dalekohledem, noční hry při svitu baterky, stavění domečků v lese, vyřezávání lodiček z kůry a vůni opečených buřtů na ohni. To všechno se dá zažít i u babičky na zahradě nebo na letním táboře.

A vzhledem k tomu, že jsou prázdniny v plném proudu a někteří z Vás své děti na tábor či k babičce teprve chystají, rádi bychom Vám nabídli několik tipů na vybavení právě na tyto cesty. 

Dalekohledů mám v nabídce hned několik typů: obouruční s pouzdrem a karabinou, kovový dalekohled a taky monokulární

Pokud najdete doma v knihovně nebo ve skříni ještě papírovou mapu, určitě se Vám k ní bude hodit náš kompas, abyste děti naučili, kde je sever a kde jih, jak s mapou pracovat a především jak se v ní vyznat a neztratit se:-).

Cestičky tmavou nocí si zpříjemníte pomocí super čelovky, baterky nebo klasické svítilny

Pokud nenajdete při procházce v lese vhodnou kůru na lodičku, zkuste si sestavit báječný katamarán a pouštějte jej na řece nebo rybníce. Co ale určitě při procházce v lese najdete, jsou větvičky, šišky, suché lístky, mech a kapradí. Všechny tyto věci pak můžete použít v konstrukčních sadách Terra Kids, při stavění prima dřevěných kamarádů. 

Přeji Vám ať Vám slunko svítí na cestu ať už jste kdekoli :-)