Ke každé objednávce obdržíte malý dárek.

Cestování s dětmi

Začal květen a před námi jsou krásné teplé dny, které lákají na výlety třeba do přírody nebo do ZOO, za prarodiči nebo na dovolenou. Pro některé rodiče představuje cestování s dětmi stres a raději s dětmi na delší vzdálenosti necestují. 

U nás v www.detskahra.cz. jsem přesvědčeni, že cestování s dětmi je skvělá zábava, jen to chce trochu větší přípravu na cestu:-). A tak jsme se rozhodli Vám s přípravou na cestování trochu pomoci.

Začněte tím, že si uděláte seznam .... zkuste si udělat obecný seznam, které můžete používat opakovaně. S malými dětmi je totiž skoro jedno, zda jedete na víkend nebo na týden:-). Já to dělám tak, že si v duchu projdu celý den od rána do večera a rekapituluji si věci, které v průběhu dne s miminkem nebo malým děťátkem používám. Tím máte základ vyřešený. Na dovolené, to nebude jiné než v běžné dny doma:-). Samozřejmě pokud víte, že Vás v rámci dovolené či víkendového pobytu čeká něco výjimečného, připište i věci na tyto události. Nebo si je napište zvlášť, ať můžete základní seznam používat opakovaně. 

Vzhledem k tomu, že na dovolené nebo výletě trávíme většinou všichni více času mimo ubytovací zařízení a mimo domov, je nutné vzít na cestu věci usnadňující pobyt venku. Nejdůležitější je pitný režim, takže za nás určitě lahvička na pití, vyzkoušené máme lahvičky od Little Dutch a jsou skvělé, nepropouští a co je nejdůležitější, děti si je samy obslouží.

Nejlepší část výletu je vždycky svačina :-), takže nezapomeňte na svačinový box, abyste mohli dětem připravit na cesty něco dobrého a ideálně zdravého :-).

Nevím, jak Vaše děti ... ale naše děti vždycky nosily rády batůžky, díky nimž napodobovaly svět dospělých a zároveň jim batůžek dával pocit důležitosti a užitečnosti :-).

Přejeme Vám balení bez stresu a příště se podíváme na hry vhodné do auto či letadla.