Ke každé objednávce obdržíte malý dárek.

Tvoření s produkty Haba Terra Kids

Jarní počasí láká většinu z nás na výlety do přírody. Prostředí lesa je ideální pro odpočinek nás dospělých a pro děti skýtá mnohá překvapení a poklady. Společnost Haba se rozhodla využít tyto lesní poklady pro společné tvoření po návratu z výletu. 

Haba Terra Kids - konstrukční sada přemění větve, větvičky a vše, co příroda nabízí, na skutečné dřevěné hrdiny. Dřevo je krásný materiál, se kterým se bude Vašim dětem skvěle pracovat. Každý z vás si může snadno postavit svého vlastního dřevěného hrdinu. Stavebnice Terra Kids - konstrukční sada vám nabízejí počáteční inspiraci a záleží jen na Vaší fantazii a kreativitě, jakým způsobem rozvinete tuto sada dál. Konektory jsou vyrobeny z odolného plastu, což zaručuje pevné a trvalé spojení přírodních materiálů. Navíc ruční práce v podobě sbírání, vyřezávání a kutilství podporují a rozvíjejí u dětí hravou formou mnoho dovedností, jako je koordinace ruka-oko, jemná motorika, trpělivost, logické myšlení a koncentrace. 

Pokud Vás Haba Terra Kids - konstrukční sada zaujala, podívejte se na toto video, kde Vám ukážeme, jak se dá s konstrukční sadou pracovat. 

Přejeme Vám příjemné chvíle při tvoření s Vašimi dětmi.