Ke každé objednávce obdržíte malý dárek.

Vánoce 2022

Do Vánoc nám zbývá měsíc a pár dní a když to převedeme do řeči nás "eshopařů" z hlediska jistoty doručitelnosti zásilky již jen měsíc. 

Ráda bych vám v tomto předánočním čase byla průvodcem při nakupování na našem e-shopu. Budu Vám zde pravidelně představovat tipy na vánoční dárky pro Vaše nejmenší. Letos jsem se rozhodla, že tipy na dárky rozdělím do několika skupin: holčika x chlapec, menší dárky x větší dárky co se hodnoty týče a především podle věku. Tipy na vánoční dárky naleznete i na našich profilech na sociálních sítích. 

Vím, že hraček je v současné době na trhu nepřeberné množství a ne vždy může být jednoduché se zorientovat. Proto bych Vám ráda nabídla možnost zavolat nám na telefonní číslo 734 104 557 a zkonzultovat, zda je Vámi vybraná hračka vhodná právě pro Vašeho chlapečka nebo holčičku. 

Zároveň bych Vás ráda upozornila na možnost uložit si vybrané produkty do oblíbených. Tuto funkci naleznete hned v náhledu u každého produktu nebo v detailu produktu úplně dole pod popisem produktu. Jednoduše kliknete na srdíčko a produkt se Vám uloží do seznamu oblíbených produktů. Seznam oblíbených produktů pak naleznete v horní části obrazovky u nákupího košíku je ikonka srdíčka a na tu když kliknete, tak se seznam zobrazí. 

Další výnodou nákupu u nás je 100,- Kč odměna za registraci k newsletteru s novinkami. Nemusíte se bát, nebudeme Vám zahlcovat Vaši poštovní schránku, samy to nemáme rády a tak posíláme newslettery s novinkami pouze jednou za měsíc. 

Posledním bodem dnešního předvánočního zpravodaje je bonusový systém. Za mě je to skvělá věc, pokud se Vám u nás líbí a nakupujete u nás rádi. Za každou zaplacenou a převzatou objednávku se Vám načítají body, které pak můžete využít jako slevu na další nákup. 

Dneska je to vše, i tak už je to dost dlouhé:-).

Mějte krásný předvánoční čas ve znamení blízkých setkání.