Ke každé objednávce obdržíte malý dárek.

Novinky Little Dutch

Krásný letní den Vám všem, 

prázdniny jsou skoro v půlce a my jsme v plném proudu příprav na vánoční sezónu, abychom pro Vás připravili krásné hračky pro Vaše nejmenší. V minulém týdnu jsem neskladňovali novinky Little Dutch. Tahle holandská značka patří k mým oblíbeným. Rok od roku jsou jejich hračky hezčí a propracovanější do nejposlednějšího detailu. 

A nejinak je tomu i u letošních letních novinek. Naprosto kouzelné jsou látkové panenky představující víly nebo andělky štěstí, lásky a naděje. Tyhle tři krásky jsou ideální dárek k narození miminka nebo ke křtinám. 

Stávající řadu látkových panenek Little Dutch doplnila panenka Anna a panáček Jake. Jsou stejně velcí jako Rosa, Jim, Eva, Sophia a Julie

Mezi další novinky patří Senzorické aktivity válce, které jsou v provedení Květiny a Motýli a Námořnický záliv. Tyto hračky jsou skvělými pomocníky v všestranném psychomotorickém rozvoji miminek. Díky látkovému povrchy válec krásně klouže po povrchu a miminko nutí, aby se ho snažil chytit, čímž je podporován hrubý motorický vývoj. Zrcadlové a šustivé části válců, doplňky z různých druhů látky podporují dětskou haptiku a smyslové vnímání. 

Poslední novinkou jsou látková chrastítka na ručičku miminka opět v provedení Květiny a Motýli a Námořnický záliv. Jsou nádherně jemná, příjemná na omak a Vaše děti je budou mít stále po ruce :-).

Věřím, že Vás novinky Little Dutch potěší stejně jako nás a budeme se společně těšit na další. 

Přeji Vám krásné léto, ať je právě trávíte kdekoli.