Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

 

NOVINKY

arr3Platba platební kartouAbychom zajistili rychlejší proces objednávání a zároveň i odbavování Vašich objednávek, zavedli... arr3Dřevěné vláčkodráhy HAPEV předvánočním čase představují někteří naši dodavatelé část svých novinek pro následující rok.... arr3Doprava ZDARMA!Od 1.4.2015 nabízíme všem zákazníkům, kteří nakoupí v našem internetovém obchodě plném edukativních... arr3Dětský padák na hraníVelmi rádi Vám představujeme noviku naší nabídky, kterou je dětský padák na hraní, jenž podporuje... arr3Hračky HAPEHračky se vyrábí proto, aby dělaly dětem radost. Ale pro firmu Hape hračky znamenají mnohem... arr3Hračky BeleducDěti se nehrají proto, aby se učili, ale učí se tím, že si hrají... toto je filozofie společnosti...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 95 Kč
skladem
naše cena 95 Kč
není skladem
naše cena 3 990 Kč
není skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 3 438 Kč
skladem

KONTAKTY

KOPKO s. r. o.
Sobětuchy 113
537 01 Chrudim
tel: +420 734 104 557
info@kopko.cz

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti KOPKO s.r.o., se sídlem Sobětuchy 113, IČ: 288 29 565, zapsaná u Krajského soudu v Hradci Králové, oddíl C, vložka 30213 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje  nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů