Ke každé objednávce obdržíte malý dárek.

Otevření kamenné prodejny

Rádi bychom se s Vámi podělily o radostnou zprávu...

Dnes 3.10.2022 jsem otevřely naši první kamennou prodejnu v naší rodné Chrudimi. Najdete nás na adrese Tovární 316, Chrudim /hned na kruhovém objezdu naproti Lidlu/. Cesta k cíli nebyla úplně přímá, ale tak už to v životě chodí. Nicméně o to větší emoce jsme při otevření prožívaly. Byla to radost z plnícího se snu, pocit absolutního štěstí střídající pocit totálního vyčerpání /neb finiš před otevřením byl opravdu náročný/, vděčnost za rodinu, přátele a známé, kteří nás v den otevření přišly podpořit a především pocit pokory, se kterou vstupujeme do další pracovní etapy.

V obchůdku máme hned u vstupu hrací koutek, aby se děti zabavily a maminky si mohly v klidu vybrat nejen naše krásné dřevěné hračky, ale i oblečení pro děti a v neposlední radě i oblečení pro sebe. Neb úplně na konci našeho obchůdku naleznete fashion koutek pro maminky. 

Otevřeno máme od 8:30 do 17:00 s krátkou pauzou na oběd 11:45 - 12:15.

Kromě dřevěných a textilních hraček, dětské kosmetiky, potřeb pro miminka, oblečení pro maminky, děti a miminka u nás můžete využít i služeb výdejního a podacího místa Zásilkovny, Wedo, PPL a DPD.

Pokud jste k nám ještě nezavítali, jste srdečně zváni, rády Vás v našem obchůdku přivítáme. 

Jana, Terka a Péťa